Voetbalsokken ontwerpen

Wil je zelf voetbalsokken ontwerpen en samenstellen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij produceren al eigen ontwerp voetbalsokken vanaf 20 paar per maat. 

Waar moet je rekening mee houden bij de sokken?

Wij kunnen voetbalsokken maken van polyester en polyamide. De meeste voetbalsokken maken wij van een dikkere polyamide. Hierbij kunnen wij alleen het logo in de voetbalsok weven. 

Polyester wordt alleen gebruikt als je een heel gedetaileerd logo hebt wat alleen maar op de voetbalsok kan worden gedrukt. Dit doen wij d.m.v. sublimatie. De voorwaarde is wel dat het logo op een wit gedeelte van de sok moet worden geplaatst.

Het logo kunnen wij in de sok breien of op de sok drukken.

Als wij het logo in de voetbalsokken breien, dan zullen kleine details wegvallen omdat het logo uit allemaal kleine blokjes bestaat.

Bij een heel gedetailleerd logo daarentegen drukken wij het logo op de voetbalsokken d.m.v. van een sublimatie druk. Één van de vereisten is wel dat de ondergrond wit is en het garen van de sok polyester is.

Hou er rekening mee dat; hoe hoger het logo op het been wordt geplaatst, hoe meer het logo wordt uitgerekt en dus vervormt.

Het logo wordt normaal gesproken op de voorkant, achterkant of linkerkant en rechterkant van de voetbalsokken geplaatst. 

Als het logo aan de buitenkant van de sok moet komen, dan wordt deze links en rechts geplaatst zodat de linker,- en rechter voetbalsok hetzelfde zijn.

Hou er rekening mee dat; hoe hoger het logo op het been wordt geplaatst, hoe meer het logo wordt uitgerekt en vervormt.

Ons advies is om altijd een katoenen voet te nemen bij een polyester of polyamide voetbalsok. Hierdoor glijdt de sok minder in de schoen. 

De voet van de voetbalsokken kan ook gemaakt worden van wat dikker grijs gemêleerde polyamide.

Wij kunnen naar wens op bepaalde plekken in de voetbalsokken versteviging aanbrengen of juist op een bepaalde plek extra koeling toevoegen d.m.v. een mesh erin te breien.

Let op! De configurator werkt het beste op een tablet of een pc

Eigen ontwerp voetbalsokken

Voetbalsokken met sublimatie logo

Voetbalsokken met mesh

Extra opties voor de voetbalsokken

Voorbeelden van voetbalsokken.

Wij proberen zoveel mogelijk de logo’s in de voetbalsokken te weven. Echter is dit niet altijd mogelijk. Bijvoorbeeld door een logo met heel veel kleine details en of kleuren. Dan hebben wij nog de optie om de sokken te bedrukken d.m.v. van sublimatie. Deze bedrukking kunnen wij alleen toepassen op een polyester gedeelte van de sok. Dit gedeelte is bijna altijd wit om de juiste kleuren te krijgen. Moet de opdruk op een gekleurd gedeelte komen dan is de opdruk altijd zwart.

Het verschil tussen de logo's

Subimatie logo of gebreid logo

Impressie van de werking van de 3D configurator

Contact

Kijk ook een op www.XaviSport.nl voor gepersonaliseerde voetbalkleding.

nl_NLNederlands