Casual sokken ontwerpen

Casual socks

Ontwerp je eigen casual sokken! In onze 3D configurator kun je je eigen custom made sok maken en bekijken hoe je logo het mooist op de sok staat, hoe leuk is dat! Hou er wel rekening mee dat je maar met 5 kleuren kunt werken in de sok. Als je de sok hebt zoals je dat zou willen dan doe je een check design, daarna bekijken wij samen of het door jou gemaakte ontwerp mogelijk is. Het ontwerp wordt altijd in de sok geweven zoals dat ook bij de bekende ‘Happy Socks’ wordt gedaan. Onze casual sokken zijn van een hoogwaardige katoen, de sokken worden gemaakt op verschillende soorten machines. Logo’s die erg gedetailleerd zijn worden op een sokkenmachine met 200 naalden gemaakt en de minder gedetailleerde logo’s kunnen ook op een sokkenmachine met 156 of 168 naalden. 

Het is mogelijk om casual sokken met een minimale ordergrootte vanaf 50 stuks en 50 paar per maat te bestellen! De levertijd van de casual sokken is 6-7 weken.

De sokken worden in Europa geproduceerd en bestaan uit 80% katoen. 

Bewerking logo in de praktijk

Voorbeeld logo in de sok gebreid

De casual sokken maken wij op diverse sokkenmachines, bv een 200 naalds sokkenmachine. Dit houdt in dat bij een 200 naalds sokkenmachine wij in het sokkenontwerp 200 puntjes hebben rondom het been. Op de afbeeldingen hiernaast zie je de stappen die wij maken om van een aangeleverde afbeelding tot een digitaal ontwerp te komen tot aan het uiteindelijke resultaat op de sok. Ook voor de kleuren moeten wij altijd kijken naar de beschikbare garens.

  1. De afbeelding die wij van de klant krijgen
  2. Het logo omgezet naar het aantal pixels voor op de sok
  3. Het uiteindelijke resultaat op de sok

3D configurator

In onze 3D configurator kun je zelf je eigen casual sokken ontwerpen en zie je ook direct de prijzen van jouw aanvraag. Let op! standaard staat de 3D configurator ingesteld op min. 20 paar per maat, dit is niet correct voor de casual sok, maar door de grote verscheidenheid aan sokken kunnen we dit helaas niet anders instellen.  

Let op! De configurator werkt het beste op een tablet of een pc

Verpakking

Verpakkingsmateriaal sokken

Zijn de casual sokken een relatiegeschenk, dan kan een mooi gepersonaliseerde verpakking niet ontbreken. De verpakking kan volledig gecustomized worden, bv. in de huisstijl van je bedrijf. Wat is er leuker dan casual sokken aan je personeel / klanten te kunnen geven met een verpakking in je eigen bedrijfskleuren in een bijpassende vorm die bij jouw bedrijf past. Eigen sokken verpakkingen zijn mogelijk vanaf 300 paar sokken.

Verpakking sokken ontwerp
Casual sok, eigen ontwerp
Fancysokken ontwerpen
fancy-sokken-eigen-ontwerp

Contact

nl_NLNederlands