Fancy sokken ontwerpen

Happy socks

Fancy sokken worden ook wel “happy” socks genoemd en zijn een origineel en gewild relatiegeschenk. Wij kunnen de fancy sokken volledig custom made aanpassen aan de huisstijl of aan jullie wensen. Het ontwerp wordt altijd in de sok geweven zoals je ook gewend bent van de originele Happy Socks. Wij maken de fancy sokken van een hoogwaardige katoon. Voor de fancy sokken gebruiken wij een sokkenmachine  200 naalden. Hierdoor kunnen er kleine details in de sok worden gebreid. Dit model sok wordt altijd gemaakt met een naadloze teen. Wij maken deze sokken al vanaf 20 paar per maat.

Fietssokken-eigen-ontwerp

Bewerking logo in de praktijk

Voorbeeld logo in de sok gebreid

De fancy sokken maken wij op een 200 naalds sokkenmachine. Dit houdt in dat bij een 200 naalds sokkenmachine wij in het sokkenontwerp 200 puntjes hebben rondom het been. Op de afbeeldingen hiernaast zie je de stappen die wij maken om van een aangeleverde afbeelding tot een digitaal ontwerp te komen tot aan het uiteindelijke resultaat op de sok. Ook voor de kleuren moeten wij altijd kijken naar de beschikbare garens.

  1. De afbeelding die wij van de klant krijgen
  2. Het logo omgezet naar het aantal pixels voor op de sok
  3. Het uiteindelijke resultaat op de sok

3D configurator

In onze 3D configurator kun je zelf je eigen fancy sokken ontwerpen en zie je ook direct de prijzen van jou aanvraag.

Let op! De configurator werkt het beste op een tablet of een pc

Verpakking

Verpakkingsmateriaal sokken

Zijn de Fancy sokken een relatiegeschenk, dan kan een mooi gepersonaliseerde verpakking niet ontbreken. De verpakking kan volledig gecustomized worden, bv. in de huisstijl van je bedrijf. Wat is er leuker dan fancy sokken aan je personeel / klanten te kunnen geven met een verpakking in je eigen bedrijfskleuren in een bijpassende vorm die bij jouw bedrijf past. Eigen sokken verpakkingen zijn mogelijk vanaf 200 paar sokken.

Verpakking sokken ontwerp
Casual sok, eigen ontwerp
Fancysokken ontwerpen
fancy-sokken-eigen-ontwerp

Contact

nl_NLNederlands