fbpx

Eigen ontwerp fancy sokken

Happy socks

Fancy sokken worden ook wel happy socks genoemd en zijn een origineel en gewild relatiegeschenk. Wij kunnen de sokken volledig custom made aanpassen aan de huisstijl of aan jullie wensen. Het ontwerp wordt altijd in de sok geweven zoals je ook gewend bent van de originele Happy Socks. Wij maken de fancy sokken van een hoogwaardige katoen.

Voor de fancy sokken gebruiken wij een sokken machine met 200 naalden. Hierdoor kunnen er kleine details in de sok worden gebreid. Gaat het alleen om een casual sok met een logo erop, dan kan dit al vanaf 20 paar via de configurator. Gaat het om een heel complex ontwerp? Dan zullen wij altijd samen kijken naar de mogelijkheden.

Bewerking logo in de praktijk

Voorbeeld logo in de sok gebreid

De fancy sokken maken wij op een 200 naalds sokkenmachine. Dit houdt in dat wij in het sokkenontwerp 200 puntjes hebben rondom het been. Op de afbeeldingen hiernaast zie je de stappen die wij maken om van een aangeleverde afbeelding tot een digitaal ontwerp te komen tot aan het uiteindelijke resultaat op de sok.

  1. De afbeelding die wij van de klant krijgen
  2. Het logo omgezet naar het aantal pixels voor op de sok
  3. Het uiteindelijke resultaat op de sok
Fancysokken

Verpakking

Verpakkingsmateriaal sokken

Zijn de Fancy sokken een relatiegeschenk, dan kan een mooi gepersonaliseerde verpakking niet ontbreken. De verpakking kan volledig gecustomized worden, bv. in de huisstijl van je bedrijf. Wat is er leuker dan fancy sokken aan je personeel / klanten te kunnen geven met een verpakking in je eigen bedrijfskleuren in een bijpassende vorm die bij jouw bedrijf past. Eigen sokken verpakkingen zijn mogelijk vanaf 200 paar sokken.

Contact

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands