Fancy sokken ontwerpen

Happy socks

Fancy sokken worden ook wel “happy” socks genoemd en zijn een origineel en gewild relatiegeschenk. Wij kunnen de fancy sokken volledig custom made aanpassen aan de huisstijl of aan jullie wensen. Het ontwerp wordt altijd in de sok geweven zoals je ook gewend bent van de originele Happy Socks. Wij maken de fancy sokken van een hoogwaardige katoon. Voor de fancy sokken gebruiken wij een sokkenmachine  200 naalden. Hierdoor kunnen er kleine details in de sok worden gebreid. Dit model sok wordt altijd gemaakt met een naadloze teen. Wij maken deze sokken al vanaf 20 paar per maat.

Fietssokken-eigen-ontwerp

Logo editing in reality

Voorbeeld logo in de sok gebreid

De fancy sokken maken wij op een 200 naalds sokkenmachine. Dit houdt in dat bij een 200 naalds sokkenmachine wij in het sokkenontwerp 200 puntjes hebben rondom het been. Op de afbeeldingen hiernaast zie je de stappen die wij maken om van een aangeleverde afbeelding tot een digitaal ontwerp te komen tot aan het uiteindelijke resultaat op de sok. Ook voor de kleuren moeten wij altijd kijken naar de beschikbare garens.

  1. The image we get from the customer
  2. The logo converted to the number of pixels for the sock
  3. The final result on the sock

3D Configurator

In our 3D configurator you can design your own fancy socks and see the prices of your request directly.

Pay attention! The configurator works best on a tablet or a PC.

Packaging

Verpakkingsmateriaal sokken

If the Fancy socks are a business gift, a nice personalized packaging can not be missing. The packaging can be fully customized, e.g. in the corporate identity of your company. What could be nicer than to be able to give fancy socks to your staff/customers with a packaging in your own company colors in a form that suits your company. Own socks packaging is possible from 200 pairs of socks.

Verpakking sokken ontwerp
Casual sok, eigen ontwerp
Fancysokken ontwerpen
fancy-sokken-eigen-ontwerp

Contact

en_GBEnglish (UK)