• +31 475 537 482
  • info@logosokken.eu

Custom Voetbalsokken

Wilt U zelf voetbalsokken ontwerpen en samenstellen? Dan bent U bij ons aan het goede adres. Wij produceren al eigen ontwerp voetbalsokken vanaf 20 paar per maat. 

Waar moet U op letten en rekening mee houden?

Wij kunnen voetbalsokken maken van polyester en polyamide. De meeste voetbal sokken maken wij van een dikkere polyamide. Hierbij kunnen wij alleen het logo in de voetbalsok weven. 

Polyester wordt alleen gebruikt als je een heel gedetaileerd logo hebt wat alleen maar op de voetbalsok kan worden gedrukt. Dit doen wij doormiddel van sublimatie. De voorwaarde is wel dat het logo op een wit gedeelte van de sok moet komen.

Het logo kunnen wij in de sok weven of drukken.

Als wij het logo in de voetbalsokken weven, dan zullen kleine details wegvallen omdat het logo uit allemaal kleine blokjes bestaat.

Bij een heel gedetailleerd logo drukken wij het logo op de voetbalsokken doormiddel van een sublimatie druk. Één van de vereisten is wel dat de ondergrond wit is en het materiaal polyester.

Hou er rekening mee; hoe hoger het logo op het been wordt geplaatst, hoe mee het logo wordt uitgerekt en dus vervormt.

Het logo wordt normaal gesproken op de voorkant, achterkant of links en rechts van de voetbalsokken geplaatst. 

Als het logo aan de buitenkant moet komen, dan wordt deze links en rechts geplaatst zodat de linker en rechter voetbalsok hetzelfde zijn.

Hou er rekening mee; hoe hoger het logo op het been wordt geplaatst, hoe meer het logo wordt uitgerekt en vervormt.

Wij adviseren eigenlijk altijd om een katoenen voet te nemen bij een polyester of polyamide voetbalsok. Hierdoor glijdt de sok minder in de schoen. 

De voet van de voetbalsokken kan ook gemaakt worden van een wat dikkere grijs gemêleerde polyamide.

Wij kunnen naar wens op bepaalde plekken in de voetbalsokken versteviging aanbrengen of juist op een bepaalde plek extra koeling toevoegen doormiddel van een mesh erin te weven.

Voetbalsokken met sublimatie logo

Extra opties voor de voetbalsokken

  • Een mesh op de kuiten voor extra ventilatie
  • Extra enkel verteviging met plush
  • Extra verstevigde voet
  • Fluor kleuren

Het verschil tussen de logo's

Voorbeelden van bedrukte voetbalsokken.

Als wij voetbalsokken bedrukken, dan gebeurd dit doormiddel van een sublimatie druk. Deze bedrukking kunnen wij alleen toepassen op een polyester gedeelte van de sok. Dit gedeelte is bijna altijd wit om de juiste kleuren te krijgen. Moet de opdruk op een gekleurd gedeelte komen dan is de opdruk altijd zwart.

  • +31 475 537 482
  • info@logosokken.eu
  • Groenstraat 98, 6074 EL Melick

Over ons

Nieuwsbrief